Untuk bermain bingo dalam talian

Bingo dalam talian boleh didapati di pelbagai tapak. Seorang pemain boleh mendaftar di seberapa banyak tapak yang dia mahu. Sepanjang dekad yang lalu, bingo dalam talian telah mencapai kemajuan besar untuk menjadikannya mudah dan senang untuk dimainkan. Permainan dalam talian menawarkan hadiah besar yang tidak mungkin dalam permainan luar talian tradisional mega888 ios.

Daftar di tapak yang dikehendaki untuk bermain bingo dalam talian. Apabila pemain telah mendaftar dan membuat deposit, mereka layak untuk memasuki dewan bingo. Setiap pemain mempunyai pilihan untuk membeli satu atau lebih kad yang dijana secara rawak. Setiap pemain mesti memadankan nombor pada kad mereka dengan nombor pada setiap bola.

Dua jenis bingo tersedia di seluruh dunia. Jenis bingo yang paling popular di Amerika Syarikat ialah 75-ball. Kad 5×5 ditandakan dengan petak tengah sebagai percuma. Versi bingo 90-bola yang paling popular dimainkan di bahagian UK, Australia dan Amerika Selatan. Ia ditandakan pada kad 9×3. Speed ​​Bingo ialah satu lagi variasi, yang boleh dimainkan dengan cara yang sama tetapi dengan nombor yang lebih pantas.

Setiap kad bingo 90-bola mempunyai sembilan lajur dan tiga garisan mendatar. Setiap baris mempunyai lima nombor. Lajur pertama mengandungi nombor 1-10; lajur kedua mengandungi 11-20; lajur ketiga mengandungi 21-30; dan lajur terakhir mengandungi nombor 81-90.

Permainan bingo 90-bola dimainkan dalam tiga peringkat. Permainan “satu baris” memerlukan pemain melukis garisan mendatar merentasi satu kad. Padankan 5 nombor. Permainan ‘dua baris’ memerlukan anda melintasi mana-mana dua garisan mendatar secara mendatar pada satu kad. Padankan 10 nombor. “Full House” ialah gabungan semua nombor pada satu kad (semua 15, nombor) seperti dalam coverall biasa. Apabila permainan berlangsung, hadiah berubah. Rumah Penuh ialah hadiah tertinggi yang boleh dimenangi oleh pemain.

Bingo dalam talian lebih daripada sekadar bermain bingo. Banyak tapak bingo menawarkan lebih daripada sekadar permainan bingo. Anda boleh mendapatkan berita, foto, ulasan, maklumat tentang pemenang yang lalu, maklumat tentang kejohanan dan acara khas, serta senarai sijil hadiah atau hadiah yang boleh anda tebus dalam talian. Laman bingo dalam talian sering menawarkan pelbagai permainan slot yang boleh dimainkan serentak dengan permainan bingo.

Bilik sembang ialah ciri utama tapak bingo dalam talian di UK. Anda tidak perlu bersembang dengan sesiapa sahaja apabila anda menyertai permainan bingo. Jika anda mahu, anda hanya boleh duduk dan menikmati permainan. Anda boleh mengklik pada nama seseorang untuk mengabaikan mereka. Hos sembang (CH) menyederhanakan sembang dan menjalankan pelbagai permainan sembang. Permainan sembang ini telah terbukti sangat inovatif dan anda akan memperoleh lebih banyak mata untuk bermain bingo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *