Poker Affiliates – Menulis Artikel Dapat Meningkatkan Pendaftaran Pemain

Dengan pengharaman permainan dalam talian baru-baru ini di Amerika Syarikat, banyak ahli gabungan poker telah melihat penurunan pendapatan keseluruhan untuk laman web mereka. Ini telah menyebabkan banyak ahli gabungan berebut untuk mendapatkan bahagian pasaran di luar negara. Bagaimana anda boleh meningkatkan keuntungan anda sebagai poker atau gabungan kasino? Tulis artikel yang bermutu, bermaklumat, dan kirimkan ke sebanyak mungkin direktori.

Adakah anda mempunyai strategi tertentu untuk pertandingan 918Kiss2 sit n ‘go? Tulis artikel mengenai strategi anda. Hantarkan artikel tersebut ke beberapa direktori artikel. Pemain akan menemui artikel anda sama ada melalui e-mel atau blog lain. Mereka membaca artikel anda dan memutuskan bahawa mereka menyukai strategi anda, dan mereka ingin melihat apa lagi yang anda tawarkan. Pautan yang anda letakkan di kotak bio pengarang akan membantu mereka melihat apa lagi yang anda tawarkan.

Bagaimana dengan blog dan laman web poker yang memilih artikel berkualiti anda dari direktori artikel ini? Mereka menggunakan artikel anda sebagai kandungan di blog dan halaman mereka, dan sebagai balasan anda menerima pautan balik. Ini akan membantu dalam kedudukan keseluruhan enjin carian anda. Semakin banyak pautan belakang laman web anda, semakin baik kedudukannya dalam hasil mesin pencari.

Mengapa berhenti menulis satu artikel? Saya tahu bahawa rata-rata afiliasi poker mempunyai pengetahuan yang cukup mengenai poker untuk dengan mudah mengeluarkan 10 – 20 artikel tanpa masalah. Banyak ahli poker bersumpah dengan kaedah promosi ini. Anda bukan sahaja akan menulis kandungan baru untuk laman web anda, tetapi anda juga akan menggunakan kandungan itu untuk menghasilkan pautan balik dan membawa pengunjung. Ia adalah situasi menang-menang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *